İmamoğlu'ndan TEİAŞ'a tepki: Boruyu patlattılar, özür dilemediler

İmamoğlu'ndan TEİAŞ'a tepki: Boruyu patlattılar, özür dilemediler
İBB Başkanı İmamoğlu, Eyüpsultan'da İSKİ borusunun TEİAŞ tarafından patlatılmasının ardından yaptığı açıklamasında "Malum siyasi akıllar da hemen İBB’yi kötülemenin peşine düşüyorlar. Boruyu patlatan TEİAŞ ne bir açıklama yapıyor ne de İstanbullulardan özür diliyor. Soru işaretleriyle dolu olay yargıya intikal etmiştir" dedi.

Eyüpsultan'da Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından yapılan çalışmalar sırasında İSKİ'ye ait isale hattının patlatılması üzerine yollar su altında kaldı.

Silahtarağa Tüneli yanında bulunan tramvay yolu da su altında kalınca, iki tramvay mahsur kaldı. Konuya ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Olayla ilgili İBB'nin kötülendiğini vurgulayan İmamoğlu, "Boruyu patlatan TEİAŞ ne bir açıklama yapıyor ne de İstanbullulardan özür diliyor. Soru işaretleriyle dolu olay yargıya intikal etmiştir." ifadelerini kullandı.

resim-2023-04-28-233643724.png

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Bugün İstanbul’da TEİAŞ elektrik altyapı çalışması yaparken, yeri İSKİ tarafından gösterildiği halde ana su hattını patlatıyor ve birçok mahallemizi susuz bırakıyor. Malum siyasi akıllar da hemen İBB’yi kötülemenin peşine düşüyorlar. Boruyu patlatan TEİAŞ ne bir açıklama yapıyor ne de İstanbullulardan özür diliyor. Soru işaretleriyle dolu olay yargıya intikal etmiştir." (Kısa Dalga)

Gündem