İmamoğlu'un Erzurum'da taşlanmasına Nagehan Alçı'dan tepki: Korkunç bir provokasyon bu!

İmamoğlu'un Erzurum'da taşlanmasına Nagehan Alçı'dan tepki: Korkunç bir provokasyon bu!
Gazeteci Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik taşlı saldırıyı "objektif gözle izlediğini" belirterek yaşananlara tepki gösterdi. Alçı, "Korkunç bir provokasyon bu. Felaketin eşiğinden dönülmüş. Polisler kılını kıpırdatmıyor. Erzurum Valisi’nin büyük ihmali var. Olmaz böyle şey" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Erzurum'da düzenlediği miting sırasında bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Siyasetçi, üzerlerine yağan cisimler nedeniyle yanındakiler tarafından otobüsün içine alınırken alanda bulunan çok sayıda kişi yaralandı.

Bu sırada polisin saldırganlara müdahale etmemesi kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı ise yaşananlara tepki gösterdi. 'Görüntüleri objektif gözle izlediğini' söyleyen Alçı, "Kafası yarılan insanlarımız var. Korkunç bir provokasyon bu. Felaketin eşiğinden dönülmüş. Polisler kılını kıpırdatmıyor. Erzurum Valisi’nin büyük ihmali var. Olmaz böyle şey" ifadesini kullandı.

Alçı şunları kaydetti:

"Erzurum’da Ekrem İmamoğlu’nun otobüsüne taşlı sopalı saldırının görüntülerini objektif gözle izledim. Kafası yarılan insanlarımız var. Korkunç bir provokasyon bu. Felaketin eşiğinden dönülmüş. Polisler kılını kıpırdatmıyor. Erzurum Valisi’nin büyük ihmali var. Olmaz böyle şey…"

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşananların ardından İmamoğlu'nu provokatör 'ilan etti.' AKP’li Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen da 'CHP’lilerin CHP’lilere saldırdığını' öne sürdü. (Kısa Dalga)

Gündem