İnce'nin Memleket Partisi'nde fatura çalışana: İşten çıkarıldılar

İnce'nin Memleket Partisi'nde fatura çalışana: İşten çıkarıldılar
Memleket Partisi'nin gelecek yılki yerel seçimler nedeniyle 'bütçe' gerekçesiyle bazı çalışanlarını işten çıkardığı bildirildi.

Memleket Partisi, 14 Mayıs'ta ilk kez bir seçime katılmıştı. Partinin lideri Muharrem İnce, önce cumhurbaşkanı adayı olmuş daha sonra ise çekilmişti.

İnce, "Gençler, evlatlarım hazır olun. Bayramdan sonra tekrardan yollara düşeceğiz" mesajıyla yerel seçimler için sinyal vermişti.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre partinin genel merkezinde görev yapan birkaç personelin işine geçen günlerde son verildi.

Gerekçe olarak ise 'parti kaynaklarının kısıtlı olması, mevcut kaynağın ise 2024 yerel seçimleri için kullanılması' gösterildiği belirtildi.

İnce’nin partisinin yerel seçimlerine ilişkin çalışacağı öğrenilirken, genel seçim sonucunda Hazine yardımı alamayan partinin 'elindeki kısıtlı maddi kaynaklarla yerel seçimlere odaklandığı' vurgulandı.

Partide yüzde 3 oya ulaşıp Hazine yardımı alamadıkları eleştirisi yapılmış ancak daha sonra devam edilmesi kararı alınmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem