İnşaattan düşerek ölen işçinin kardeşi: Cep telefonu kayıtları öldükten sonra silinmiş

İnşaattan düşerek ölen işçinin kardeşi: Cep telefonu kayıtları öldükten sonra silinmiş
Tuzla'da lüks bir site inşaatının dış cephesinde çalışan İsa Demirci, inşaatın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Demirci'nin yakınları, ölümü şüpheli bularak emniyetten olayın ayrıntılı olarak incelenmesi çağrısında bulundu.

İçmeler Mahallesi Yeşil Yuva Sokak'ta yapımı devam eden lüks bir sitenin inşaat alanında çalışan 42 yaşındaki, üç çocuk babası inşaat işçisi İsa Demirci, 26 Temmuz'da mesai arkadaşlarıyla birlikte sitenin dış cephesini yapmak için iskeleye çıktı.

BEŞİNCİ KATTAN DÜŞTÜ

Bu sırada Demirci, sitenin 5'inci katından toprak zemine düştü. Ağır yaralanan Demirci için mesai arkadaşları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Demirci, çevredeki en yakın özel hastaneye kaldırıldı.

Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Demirci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri,

"BU OLAYIN AYRINTILI OLARAK İNCELENMESİNİ İSTİYORUM"

İsa Demirci'nin kardeşi Yunus Demirci, ağabeyinin ölümünü şüpheli bulduğunu ve emniyetin olayı detaylı olarak incelemesi gerektiğini belirterek, "Ben inanıyorum ki ağabeyim inşaattan düşerek ölmedi. Ortada mutlaka şüpheli işler var. Özellikle ağabeyimin yanında çalıştığı elemanların yeniden sorguya çekilmesini rica ediyorum. Ağabeyim öldükten sonra cebinden telefonu alınmış ve içindeki kayıtlar silinmiş. Bu silinen kayıtların ortaya çıkmasını ve kamera görüntülerinin incelenmesini istiyorum. Ben devletin adaletine güveniyorum. Bu olayın kesin olarak çözülmesini istiyorum. Sonuna kadar da mücadele edeceğim" dedi. (DHA)

Gündem