İSKİ'den uyuşturucu bulunan kamyonete dair açıklama geldi: 'Araç idaremize ait değil'

İSKİ'den uyuşturucu bulunan kamyonete dair açıklama geldi: 'Araç idaremize ait değil'
İSKİ ve İBB logosu bulunan kamyonette uyuşturucu bulunması hakkında açıklama yapan İSKİ, "Araç idaremize ait olmayıp bakım onarım işi kapsamında yüklenici bünyesinde çalışan şahsa aittir" ifadelerini kullandı.

İSKİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi logoları bulunan kamyonette, 112 kilo 190 gram esrar bulunması hakkında açıklama yapan İSKİ, "Araç idaremize ait olmayıp bakım onarım işi kapsamında yüklenici bünyesinde çalışan şahsa aittir. Araçta yakalanan şahıslar, İSKİ'nin ya da yüklenici firmanın çalışanı değildir" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Başakşehir'de yapılan operasyonda İSKİ ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi logoları bulunan ve üzerinde "Bakım onarım aracı" yazan kamyonette 112 kilo 190 gram esrar ele geçirildiğini açıklanmıştı. Operasyonda 2 kişinin de gözaltına alındığı belirtilmişti.

'Süreç takip ediliyor'

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan İSKİ, şunları söyledi:

"İdaremizce yapılan inceleme neticesinde bahse konu İSKİ ve İBB logolu araç, idaremize ait olmayıp, bakım onarım işi kapsamında yüklenici bünyesinde çalışan şahsa ait bir araçtır. Ayrıca araçta yakalanan şahıslar, İSKİ'nin ya da yüklenici firmanın çalışanı değildir. Konu hakkında gerekli yasal takibat hukuk müşavirliğimizce başlatılmış olup süreç idaremizce takip edilmektedir." (DHA)

Gündem