İslam Memiş'ten gram altın analizi: Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti

İslam Memiş'ten gram altın analizi: Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş geçen ay neler konuşuyorduk, "Şimdi 1830'ları konuşuyoruz. Nereden nereye geldiğimizi görüyorsunuz. Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti" dedi.

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, yatırımcısına yeni hafta için değerlendirmelerde bulundu.

Bu hafta gram altın tarafı bitmeli

Altın hakkında görüşlerini bildiren İslam Memiş, ons altın ve gram altını değerlendirdi.

Beklentileri doğrultusunda ilerlediğini söyleyerek, ons altının 1928 dolara kadar indiğini, 1960 dolar direncini takip edeceğini paylaştı.

Gram altında ise 1800 TL ile 1830 TL destek seviyesini hatırlatarak, "Bu hafta bu altın tarafını bitirmeniz gerekiyor diye uyarılarım vardı." açıklamasını yaptı.

Gram altında son

Altın açıklamalarının devamında gram altın fiyatlarının 1838 TL - 1844 TL seviyelerinde olduğunu belirtti.

Altın alım işini bitirmek gerektiğini, artık alım yönünde fırsatlar vermeme ihtimalini söyledi.

Ons altın fiyatlarındaki geri çekilmeler gram altın düşüşlerinde sınırlı etkiye sahip. Dolar TL kuru sebebiyle benzer düşüşlerin gram altında beklenmediğini vurguladı.

Gram altında 1830 TL seviyesinin destek, 1820 seviyesinin ise aşağıdaki destek seviyesi olduğunu paylaşarak, "Buralar finish, son." sözlerini kullandı.

İslam Memiş, açıklamaların devamında, "Bundan sonra trend yukarı. Hedef 1880 lira, ondan sonra 1920 lira ve yukarı yönlü hareketlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Geçen ay bedava dediğim dönemler 1668 liraydı. Şimdi 1830'ları konuşuyoruz. Nereden nereye geldiğimizi görüyorsunuz. Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti." açıklamasını yaptı. (Kısa Dalga)

Gündem