İsmail Saymaz: Habertürk’ün internet portalında siyasi köşe yazılarına son verildi

İsmail Saymaz: Habertürk’ün internet portalında siyasi köşe yazılarına son verildi
Gazeteci İsmail Saymaz "Habertürk’ün internet portalında siyasi köşe yazılarına son verildi. Köşe yazarları siyaset dışı konularda kalem oynatabilecek. Habertürk TV de siyasi tartışma programlarına son verebilir. Habertürk yazarları bu programlarda yer almayabilir" dedi

Ciner Yayın Holding'e ait olan Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT kanallarının satışıyla ilgili iddialar gündeme gelmişti. Ancak, Habertürk'ün tüm köşe yazarlarının 29 Mayıs tarihinden bu yana yazı yayınlamaması dikkat çekmişti. Gazeteci İsmail Saymaz ise konuyla ilgili bir tweet paylaşarak "Habertürk’ün internet portalında siyasi köşe yazılarına son verildi. Köşe yazarları siyaset dışı konularda kalem oynatabilecek. Habertürk TV de siyasi tartışma programlarına son verebilir. Habertürk yazarları bu programlarda yer almayabilir" dedi.

Medyaradar ise iki gün önce bu konuyu gündeme getirirken teknik ekibin Habertürk yazarlarına "Yazar sayfamızdaki sistem güncellemesinden dolayı birkaç gün boyunca yazılarınızı giremeyeceğiz. Bilginize" ifadelerine yer verilen not gönderdiğini yazmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem