İstanbul Havalimanı yolunda iki mandaya çarpan taksideki bir kişi öldü

İstanbul Havalimanı yolunda iki mandaya çarpan taksideki bir kişi öldü
İstanbul Eyüpsultan'da yola çıkan 2 mandaya çarpan taksideki bir yolcu hayatını kaybetti. İki kişi yaralandı.

İstanbul'da havalimanından 2 yolcuyu alan Sertel Ş., 34 TCT 60 plakalı taksiyle yola çıktı. Işıklar Köyü Mevkiine geldiğinde yola çıkan 2 mandaya çarpan taksi hurdaya döndü.

Başka bir otomobilin sürücüsü Muhammet M. ise taksinin çarpmasının ardından ölen mandaları fark etmeyerek kaza yaptı. Muhammet M. ve yanındakiler kazadan yara almadan kurtuldu.

İtfaiye ekipleri tarafından taksiden çıkarılan 3 yaralı, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 1 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili konuşan taksi sürücüsü Yasin Yılmaz, “ Bu havalimanı 3 buçuk yıl oldu açılalı, burası kırsal bir bölge. Kırsal bölgede başıboş atlar, mandalar var. Yavaş gittiğimiz halde gördüğünüz durum ortada. Buradaki hayvanlar siyah olduğu için gece karanlığında tespit etmek çok zor. Biz 20 metre kala tespit ediyoruz ama iş işten geçmiş oluyor. Ben buradan İstanbul Valimize, İçişleri Bakanlığımıza seslenmek istiyorum, bizlerin yolcuların ve havalimanına özel araçlarıyla gelenlerin herkesin canı tehlikede" dedi.

Gündem