İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum
AKP'nin Üsküdar'da düzenlediği programa katılan İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu burada yaptığı konuşmada AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'a desteğini "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleriyle duyurdu.

AKP, Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına düzenledi. Programa Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un yanı sıra, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da katıldı. Burada konuşan Aksu, "Biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" diyerek Kurum'a açık destek verdi.

"Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak"

Aksu konuşmasında şunları söyledi:

"Biz iyiliği de kötülüğü de ekmeğimizle oynayanı da bize söz verip tutmayanı da bizi tehdit edip parmak sallayanı da taksi duraklarına sürekli uğrayıp çay içerek hal hatır soranı da bize her UKOME toplantısında sahip çıkanı da bize her platformda sahip çıkanı da bize her zaman köstek olanı da Sayın Bakan'ım unutmayız. Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak. Biz size güveniyoruz, sizden eminiz. Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum." (Kısa Dalga)

Gündem