İstanbul'da 400 kişi CHP'den istifa edip AKP'ye katıldı

İstanbul'da 400 kişi CHP'den istifa edip AKP'ye katıldı
İstanbul'da 400 kişi CHP'den istifa ederek AKP'ye üye oldu. AKP, CHP'den gelen yeni üyeleri için bugün tören düzenledi.

İstanbul'da, CHP üyeliğinden istifa ederek kendilerine üye olan 400 kişi için AKP tarafından töreni düzenlendi.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde birçok konuda mesafe aldıklarını söyledi.

"İstanbul'umuz için alacağız"

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Kabaktepe, yüreklerinin her zaman kardeşlerine açık olduğunu ifade ettiklerini anlattı.

Kabaktepe, "Bu anlamda gönlümüzü, yüreğimizi birleştirerek 31 Mart seçimlerinde de sizlerle birlikte inşallah İstanbul'umuzda da en güzel sonucu alacağız. Buna eminim. İstanbul'umuz için alacağız, ilçelerimiz için alacağız" dedi.

Kabaktepe, katılımcıların desteğinin Türkiye'de de hissedileceğine inandığını, İstanbul'da sadece seçim açısından değil, partinin büyümesinin, omuz omuza yürümenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Partiye katılanlar adına konuşan Abdül Hafız Aydın da "2009'dan bu yana hasret çektiğini, sevdiği yuvasına geri döndüğü için mutlu ve heyecanlı olduğunu, yarından itibaren dostları, arkadaşları ve kanaat önderleriyle sahaya ineceklerini" söyledi.

Aydın, halkın desteğiyle seçimi kazanacaklarını, bu yarışı çok önde bitireceklerini iddia etti.

Programda, AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ile Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da birer konuşma yaptı. (Kısa Dalga)

Gündem