İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: 'Masadan kalkınca 25-30 bin civarı istifa gerçekleşti'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: 'Masadan kalkınca 25-30 bin civarı istifa gerçekleşti'
İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalktığı krizi 'türbülans' olarak değerlendirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalktığı krizi 'türbülans' olarak değerlendirip "Millet İttifakı 6 Mart'ta, 2 Mart'a göre çok daha güçlü oldu" sözlerini sarf etti.

Habertürk canlı yayınına katılan Usta, Altılı Masa'daki krizin İYİ Parti'ye oy kaybettirip kaybettirmediğine ilişkin soruya "İYİ Parti burada oy kaybetmiş midir, ilk etapta olabilir... Üye istifaları olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 25-30 bin civarında istifa olduğu ifade edilmişti. Önemli bir kısmı geri döndü, şimdi rakam söyleyemem. Mesela Samsun özelinde yüzde 80-90 oranında döndü." ifadeleriyle yanıt verdi.

'Vatandaş birine razıyken iki belediye başkanımızla meydandayız'

Usta sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplumun beğenisini kazanmış, popüler, icraatlarıyla göz dolduran iki belediye başkanını Millet İttifakı'nın adayı olan Sayın olan Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alacak.

Vatandaş bir tanesine razıyken bir anlamda ikisi birden Sayın Kılıçdaroğlu ile bir kampanya yürütecekler ve görev alacaklar. Hem partililerimizde hem vatandaşa çok ciddi bir güven gelmiş, ciddi bir heyecan var. (Kısa Dalga)

Gündem