İyi Partili vekilden Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına tepki: Sana değil Cumhurbaşkanlığı, genel başkan apoleti bile fazlaymış

İyi Partili vekilden Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına tepki: Sana değil Cumhurbaşkanlığı, genel başkan apoleti bile fazlaymış
İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kurultayda Selahattin Demirtaş'a selam göndermesine tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 38. Olağan Kurultayı’nda yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Osman Kavala, Can Atalay, Çiğdem Mater dâhil bazı tutukluları “demokrasi kahramanları” diyerek selamladı.

İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Öztürk X (eski adı Twitter) hesabından şunları kaydetti:

"Sen Selo’ya selam söylemeye devam et,
Sonra da sırtından hançerlendim diye sırf kurultay, koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et,
Sana değil Cumhurbaşkanlığı,
CHP GB (Genel Başkan) Apoleti bile fazlaymış…"

Öztürk'ün bu ifadeleri yerel seçimler öncesi İyi Parti ile CHP arasındaki ittifak olasılığının giderek imkansızlaştığına ilişkin yorumlara neden oldu. Gazeteci Altan Sancar, İyi Partili Öztürk'ün paylaşımını alıntılayarak "CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması ve gelen tepkiler sonucunda, İYİ Parti ve CHP arasında yerelde ittifak kurulması ihtimali de sıfıra inmiş oldu" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem