İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Ankara ve İstanbul açıklaması: Ocak sonuna kadar açıklamayı umut ediyoruz

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Ankara ve İstanbul açıklaması: Ocak sonuna kadar açıklamayı umut ediyoruz
Kürşad Zorlu, İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul adayının ay sonuna kadar duyurulacağını belirtti.

Kürşad Zorlu, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuştu. Yerel seçim gündemine ilişkin de bilgiler veren Zorlu, "Ankara ve İstanbul için görüşme trafiğimiz sürüyor, ocak sonuna kadar açıklamayı umut ediyoruz" dedi.

'Türkiye'nin her yerinde kendi adaylarımızı çıkaracağız'

"Biz Genel İdare Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızı çıkaracağız” diyen Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu ana kadar 7 büyükşehir, 12 il ve 100’den fazla ilçede adaylarımızı açıkladık. Ankara ve İstanbul için görüşme trafiğimiz sürüyor. Ocak sonuna kadar açıklamayı umut ediyoruz. Özellikle Ankara için AK Parti adayını da bir görelim. Tüm büyükşehirlerimizde vatandaşımızın alternatif tercihler bulmasına ve yeni bir alan açmasına imkan sunacağız. İddialı olduğumuz il ve ilçeler var, hatta büyükşehirler var. Seçim rekabeti sahaya indiğinde bunları daha detaylı görüp konuşacağız."

'Gençlerimiz geleceğinden umutsuz'

"Ancak Türkiye’yi iki kutuplu siyasete toptan götürmek isteyen anlayış hem iktidarda hem de maalesef muhalefette de var. Bu neticeyi üretenler açısından herkes mutlu. Ama ya vatandaş? Geçim derdinde. Nefes alamaz halde. Emekçi hakkını alamıyor, emekli ise evinden dışarı çıkamıyor. Gençlerimiz geleceğinden umutsuz."

'Biz AK Partiyle de CHP ile de yarışacağız'

"Biz AK Partiyle de CHP ile de yarışacağız. Bu ülkenin geleceğinde olan her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetli. Bununla birlikte milletimizin yaşadığı pek çok sorun karşısında çözüm üretemeyen iktidara ve çözümden yoksun gördüklerine de bize vereceği destekle etkili bir mesaj vereceğine inanıyoruz. Ardından ise hedefimiz elbette iktidara talip olmaktır ve bunu da başarmak zorundayız. Çünkü Türkiye’de makulü ve merkez olma iddiasını sürdürebilecek yegâne yapılanma İYİ Parti’dir.” (Kısa Dalga)

Gündem