İYİ Parti'de ayrılıklar sürüyor | Akşener'in basın müşaviri ile yollar ayrıldı

İYİ Parti'de ayrılıklar sürüyor | Akşener'in basın müşaviri ile yollar ayrıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın müşaviri Murat İde'nin görevinden ayıldığı öğrenildi. Yakın zamanda İstanbul, Ankara, Elazığ il başkanları ve yönetim kurulları da istifa etmişti.

İYİ Parti’de istifa rüzgarı esti. Partinin, İstanbul, Ankara, Elazığ il başkanları ve yönetim kurullarının istifalarının alınmasından sonra partinin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Meral Akşener’in basın müşavirliği görevini yürüten Murat İde'nin de görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün edindiği bilgilere göre; basın müşavirliğinden önce bazı televizyonların genel yayın yönetmenliğini yapan Murat İde, İYİ Parti’nin kurulduğu 5 Ekim 2017’den bu yana Akşener’in basın müşavirliği görevini yürütüyordu.

İde, 'Hayırlı olsun' dedi

Murat İde, Sözcü'ye partideki görevinden ayrıldığını doğruladı. Nedenini bilmediğinikaydeden İde, “Hayırlı olsun” diye konuştu.

Partide bazı genel başkan yardımcılarının bilgileri dışında sekreterlerin işine son verilmesi ya da görev yerlerinin değiştirilmesi de çalışanları huzursuz etti.

Bir yetkili “Genel Merkez’de moraller son derece bozuk. Çalışanları huzursuz” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem