İYİ Parti'de büyükşehir adayları yılbaşından sonra açıklanacak

İYİ Parti'de büyükşehir adayları yılbaşından sonra açıklanacak
İYİ Parti'de büyükşehirlerdeki adayların yılbaşından sonra açıklanacağı belirtiliyor.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere doğru hızla giderken partilerin adaylık çalışması da hız kazanıyor. Bu kapsamda İYİ Parti'nin ne yapacağı da merak konusu. İYİ Parti’de başkanlık divanı, önceki gün genel başkanı Meral Akşener başkanlığında toplandı.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın toplantıdan edindiği bilgilere göre, Akşener’in yapacağı il ziyaretleri ve grup toplantılarında adayları hızla açıklayacağı belirtiliyor. Büyükşehirlerdeki adayların ise yılbaşı sonrası açıklanması bekleniyor. Cumhuriyet’in ulaştığı bazı kurmaylar, partinin Adana ve Mersin’deki adaylarının iddialı olacağını ve İstanbul ve Ankara’da da iddialı aday aradığını belirtiyor.

'İYİ Parti'nin bir kısmı el altından CHP ile ittifak içinde'

İYİ Parti’nin bir kısmının el altından CHP ile ittifak içinde olduğunun altını çizen kurmaylar, seçimler sonrası sonuç ne olursa olsun partinin zora gireceğinden “endişeleniyor”. Öte yandan istifa eden eski Ankara il başkanı Mesut Özarslan’ın da CHP’den Etimesgut Belediye başkan adayı olarak gösterileceği, kulislerde konuşuluyor. (Kısa Dalga)

Gündem