İYİ Parti’de kritik GİK toplantısı sona erdi; kurmaylar genel merkezde

İYİ Parti’de kritik GİK toplantısı sona erdi; kurmaylar genel merkezde
İYİ Parti’de gece mesaisi ve toplantıların ardından Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında Genel İdare Kurulu toplantısı yapıldı.

Altılı masa dün cumhurbaşkanı adaylığı gündemiyle bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada önce aday üzerinde uzlaşma sağlandığı söylenmiş ancak İYİ Parti'den gelen açıklamalarla anlaşmazlık yaşandığı ortaya çıkmıştı.

Toplantı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti kurmaylarıyla olağanüstü toplantı kararı aldı. Saat 22.30’da başlayacak olan toplantı için genel merkez binasına giden Akşener “Milletin umudu Meral Akşener” sloganlarıyla karşılandı.

Akşener, milletvekilleri, divan başkanlığı üyeleri, başdanışmanları ve yetkili kurulları ile bir araya geldi. Bu sırada İYİ Parti Genel Merkez binasına Akşener’in yer aldığı "Ülkemiz ve milletimiz için verilen bu emeğin, tek bir damlasını bile heba etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz" yazılı afiş asıldı.

iyi-parti-merkez1.jpeg

Akşener bugün de partisinin Genel İdare Kurulu ile saat 13.30’da toplantı yaptı. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener’in bir açıklama yapacağı duyuruldu.

iyi-parti-merkez2.jpeg

Toplantı 1,5 saat sürdü. Daha İYİ Partili kurmaylar genel merkeze gelmeye başladı. (Kısa Dalga)

Gündem