İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Yavuz Ağıralioğlu Kürt'e kurban olsun

İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Yavuz Ağıralioğlu Kürt'e kurban olsun
İyi Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu "Bana başka partilerden ne teklif oldu ne de bir istişare. Seçim sonuçlarından sonra yeni zeminler, yeni yolları daha sağlıklı düşünürüz" dedi.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısıyla Millet İttifakı'na eleştiriler getirmesinin ardından bugün de partisinden istifa edeceğini açıkladı.

Yavuz Ağıralioğlu şunları kaydetti:

"Zorunlu hale geldi istifa. Parti yetkililerine yük haline geldim. Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz kazanmaktansa, doğruluktan kaybetmeyi seçtim. İYİ Parti'yle siyasi birlikteliğimi nihayete erdiriyorum. Siyasete devam edeceğim.

Bugün benim için zor bir gün. Siyasi bir mesuliyeti konuştum her zaman. Süreçlerle ilgili itirazlarım oldu. Geçen hafta irademizi beyan ettim. Şehit ailelerinden dua, kandilden beddua aldım. Dualar şerefimdir.

Partideki arkadaşlarıma yük olmamak adına istifa ediyorum.

Bana başka partilerden ne teklif oldu ne de bir istişare. Seçim sonuçlarından sonra yeni zeminler, yeni yolları daha sağlıklı düşünürüz."

Ağıralioğlu ayrıca "Kim diyorsa ki Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'na Alevi olduğu için, HDP'ye de Kürt olduğu için karşı çıkıyor, namussuzdur, alçaktır. Yavuz Ağrıalioğlu Kürt'e kurban olsun, vatanına milletine bağlı Alevilere kurban olsun" diye konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem