İYİ Partili isim göreve getirilmesinden bir gün sonra hayatını kaybetti

İYİ Partili isim göreve getirilmesinden bir gün sonra hayatını kaybetti
İYİ Parti Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü görevine getirilen Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti.

Dün İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen partinin eski Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yıldız'ın vefat haberini İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından duyurdu.

Kavuncu, "İYİ Parti'mizin önceki dönem Kocaeli İl Başkanı Sayın Şanbaz Yıldız'ı kaybettik. Acımız tarifsiz. Merhum Yıldız'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun" mesajını paylaştı.

Akşener'den başsağlığı mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "Değerli dava arkadaşım, Kocaeli Eski İl Başkanımız ve Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Şanbaz Yıldız’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun…" paylaşımı yaptı.

Şanbaz Yıldız, partide yeni göreve getirilmesinin ardından şu mesajı paylaşmıştı:

"Başaracağız…

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’ın çağrısıyla önemli bir sorumluluk üstlendim. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 5. Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildim. Kocaeli başta olmak üzere Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova, Bursa ve Bilecik illerimizin yerel seçimlere dönük koordinasyonu şahsıma verildi. Yoğun bir çalışma sürecine girmeden önce, Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 7 ilimizde yerel seçim sürecinin partimiz açısından en iyi şekilde geçmesi için canla başla çalışacağımı Kocaeli kamuoyuna sunmak istiyorum. Hep birlikte başaracağız." (Kısa Dalga)

Gündem