İYİ Partili Özlale 'istifa' iddialarını yalanladı: Yazılanların hepsi mantık dışı

İYİ Partili Özlale 'istifa' iddialarını yalanladı: Yazılanların hepsi mantık dışı
İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale'den partisinden istifa edeceği iddialarına yalanlama geldi.

İYİ Parti’den istifa edeceği iddia edilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, iddiaların doğru olmadığını söyledi.

'AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı bile yazıldı'

Gazete Duvar'dan Ceren Bayar'ın haberine göre, belediye başkan adayı olduğu İzmir’de ve partisini temsilen Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Özlale, “İstifa edeceğim, başka partiye geçeceğim, AK Parti’nin benim lehime İzmir’de aday çıkarmayacağı bile yazıldı. Bunların hepsi mantık dışı” dedi.

'Kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor'

Partisi hakkındaki spekülasyonlardan rahatsız olduğu için istifa edebileceği yönündeki yorumlara da değinen Özlale, “Her parti içinde yaşanabilecek, kendi içimizde kalması gereken şeyler dışarıya yansıyor. Kamuoyu önünde tartışılması beni üzüyor ama bu bir istifa sebebi değil. Kendi içimizde çözmemiz gereken meseleler. Ekonomi bu haldeyken bizim başka şeyler konuşmamız lazım” diye konuştu.

'Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz'

İstifa iddiaları gündeme geldikten sonra Meral Akşener ile görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya Özlale, “Daha dün Sayın Genel Başkan’la İzmir’in kampanya stratejisini konuştuk. Meral Hanım bu iddiayı duysa da bana sormaya gerek bile duymaz” dedi. (Kısa Dalga)

Gündem