İYİ Parti’nin ‘İstanbul adayı’ ile ilgili flaş iddia: İnşallah olmaz ama Muharrem İnce'dir

İYİ Parti’nin ‘İstanbul adayı’ ile ilgili flaş iddia: İnşallah olmaz ama Muharrem İnce'dir
CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, İYİ Parti Lideri Akşener'in seçimlerde "Çok şaşıracaksınız" diye sinyalini verdiği İstanbul adayının Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce olacağını iddia etti.

İYİ Parti'nin 'İstanbul adayı' için çok konuşulacak bir isim telaffuz edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'de katıldığı programda "Bütün illerde yerel seçimler için aday çıkarma kararı aldınız. Bu blöf mü?" şeklindeki soruya şu yanıtı vermişti:

"Hayır blöf yapmıyoruz. 2023 seçimlerinden sonra oturduk ve milletimizle, partililerimizle konuştuk. Alınan karar 81 ilde kendi adaylarımızla seçime girmek. Daha önce bilindiği gibi Sayın Kılıçdaroğlu'ndan 15 milletvekili istemiştim. 2018'deki seçime yalnız girecektik ancak bu nedenle ittifak içinde girmiş olduk. Ancak sonraki süreçte bu durum 'Biz olmasaydık İYİ Parti olmazdı' noktasına geldi. Bunu CHP yöneticilerinin bir kısmı da dahil olmak üzere CHP mensupları yaptı."

Mehmet Sevigen: İnşaallah olmaz ama Muharrem İnce'dir

CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, İYİ Parti Lideri Akşener'in seçimlerde "Çok şaşıracaksınız" diye sinyalini verdiği İstanbul adayının Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce olacağını iddia etti ve şunları söyledi:

“Abartmıyorum. Şu an aklıma geldi ama inşallah olmaz. Meral Hanım böyle iki ileri davranıyorsa çok üzülürüm. Son dönem Muharrem Bey'le görüştüler. İstanbul'da ittifak yapalım diyorlar. İstanbul'da ittifak yapacaksa İYİ Parti ve Memleket partisi, 'Çok şaşıracaksınız' dediği aday bana göre Muharrem İnce'dir.” (Kısa Dalga)

Gündem