İYİ Parti'nin Sivas adayı, Karamollaoğlu'nu hedef aldı: Bu soysuzluk değil de nedir?

İYİ Parti'nin Sivas adayı, Karamollaoğlu'nu hedef aldı: Bu soysuzluk değil de nedir?
Meral Akşener'in bugün Sivas belediyesi için aday gösterdiği Mehmet Ceylan, "Temel Karamollaoğlu diye bir şahıs var, o burada daha 2. veya 3. ayı, 'Cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak' dedi. Bu soysuzluk değil de nedir?" diye konuştu. Saadet Partisi'nden cevap geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin aday tanıtımı için Sivas'taydı.

Burada yapılan aday tanıtım toplantısında, Sivas Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ceylan'ı açıkladı.

Mehmet Ceylan, tanıtım toplantısında eski Sivas Belediye Başkanı olan Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hakkında konuştu.

Ceylan, şunları söyledi: "AK Parti düzeni diye o Milli Görüş zihniyeti, 1989 yılında burada belediye başkanlığını kazandılar. Sayın Genel Başkanım, Temel Karamollaoğlu diye bir şahıs var, o burada daha 2. veya 3. ayı, 'Cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak' dedi. Bu soysuzluk değil de nedir? Bana diyorlar ki bu kadar sert konuşma. Nasıl konuşmayayım? Vallahi, billahi ipe de gitsem konuşacağım Sayın Genel Başkanım. Başınıza bela açmam inşallah" dedi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Ceylan'ın bu sözlerine tepki gösterdi. Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden Ceylan'a cevap verdi:

"Milli Görüş, Cumhuriyetimizin en önemli kurucu iradelerindendir. Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun Sivas’ta ortaya koyduğu, bugün bile hayırla ve özlemle yâd edilen belediyecilik anlayışı ise bunun ispatıdır! 96-97 yıllarında koalisyon ortağı olduğumuz, daha birkaç ay evvel işbirliği yaptığımız bir siyasi partinin Genel Başkanına karşı alçakça bir iftirada bulunmayı soysuzluk kabul ediyoruz! İktidarın ajansıyla çalışıp, iktidarın ajandasına göre iş tutanlara söyleyecek çok sözümüz var; ancak böyle bir şerefsizlik karşısında söz söylemek, sözü ziyan etmektir! Apaçık bir yalanla Genel Başkanımızı hedef alan İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı olan zâtın hadsizliğini başta İyi Parti’ye gönül veren vatandaşlarımıza, sonra değerli Sivaslılara ve aziz milletimize havale ediyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem