İyi Parti'ye silahlı saldırı sonrası Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz

İyi Parti'ye silahlı saldırı sonrası Ömer Çelik: Sn Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz
AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında olay yeri önünden açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, "Saldırı derin şekilde bizi üzdü" dedi.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıların ardından olay yerine gitti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulunan Kabaktepe, "Saldırı derin şekilde bizi üzdü" dedi.

Kabaktepe şunları dile getirdi:

"Üzdü kelimesi az kalıyor. demokrasi hayatımızın varlığının göstergesi olan partilerimize bu saldırıyı kınıyoruz. Meral hanıma geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür şiddet olaylarının karşısında durmayı başarabilmemiz lazım. Kısa sürede bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunacağına inanıyorum. Biz her zaman hep birlikte bu tip hain saldırıyı gerçekleştirenlere karşı durmaya devam edeceğiz."

AKP'li Ömer Çelik: "Saldırıyı lanetliyoruz"

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yönelik saldırıya ilişkin "Saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız." ifadelerini kullandı.

Çelik paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"İyi Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz.

Siyaset kurumunun bu saldırılara karşı kararlı ve sağduyulu bir duruş göstermesi önemlidir. Buna karşın Sn Akşener’in bu saldırıdan sonra Sn Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır.

Sn Akşener’in Sn Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provakatif dili kınıyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem