İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer MasterChef Türkiye'de

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer MasterChef Türkiye'de
TV8'de izleyicilerle buluşan ve haftada bir gün 'dış oyun' konsepti çekimi gerçekleştiren MasterChef Türkiye ekibi, bu hafta İzmir'e geldi. Kent Ormanı'nda kurulan platformda programın çekimleri yapılırken programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuk oldu.

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde sürpriz bir isim yer aldı. İzmir Kent Ormanı'nda kurulan platformda programın çekimleri yapılırken programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuk oldu. Tunç Soyer, yarışmanın çekildiği alana bisikletiyle geldi. Soyer'in eşi Neptün Soyer de jüri olarak programda yer aldı. Haftanın son takım mücadelesi İzmir'de dış oyun şeklinde gerçekleşti. İki takım da; heybe çorbası, Ege otları tabağı, koruklu bamya, enginarlı levrek, samsades tatlısı ve koruk suyu yaptılar. Oyunun kazananı ise başa baş mücadele ardından kırmızı takım oldu.
Mavi takım üyeleri ise bireysel dokunulmazlık yarışında palamut balığı ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Son üçe ise Metin, Melih ve Büşra çıktı. Dokunulmazlığı Melih kazandıb.

Gündem