İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümü: 3 kişi adli kontrolle serbest

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümü: 3 kişi adli kontrolle serbest
İzmir'de elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kısa Dalga - İzmir'de 23 yaşındaki Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki müzisyen İnanç Öktemay'ın yağan yağmur nedeniyle elektrik akımına kapılarak ölmeleriyle ilgili soruşturmada 3 kişi serbest bırakıldı.

Olaya ilişkin gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 27 şüpheliden İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Barış K. ve GDZ Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi Ali S.'nin de aralarında bulunduğu 14'ü tutuklanmış, diğer şüphelilerden 7'si hakkında ev hapsi, 6'sı hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı kararı verilmişti.

DHA'nın haberine göre, belge, beyan ve delillerin değerlendirilmesi sonucu 5 kişi hakkında daha gözaltı kararı çıkarıldı. Bu şüphelilerden de 3'ü de dün yakalandı. Diğer 2 şüpheliden 1'inin yurt dışında olduğu, ötekisinin ise kanser tedavisi gördüğü belirlendi. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (Haber Merkezi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem