Kabine yarın toplanıyor: Emekliye zam gündemde

Kabine yarın toplanıyor: Emekliye zam gündemde
Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabinenin gündeminde İsrail-Filistin, emekliye zam ve İçişleri'nin operasyonları var.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Saat 15.30'da başlaması beklenen Kabine toplantısında öne çıkan başlıkların ise İsrail-Filistin ve emeklilere yapılacak zam olması bekleniyor.

'Müjdemizi açıklayacağız' demişti

AKP'nin 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Erdoğan, milyonların beklediği emekli maaşıyla ilgili açıklamada bulunmuş ve kabine toplantısını işaret etmişti.

Erdoğan, "Şu anda bakanlığımız çalışmasını yapıyor, ilk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, müjde olarak verdiği işçi, memur ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile ilgili çalışmayı kabine toplantısı sonrası milletimizle paylaşacak" demişti.

Güler ve Yerlikaya sunum yapacak

İçişleri Bakanlığı'na yönelik bombalı saldırı girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kabinenin gündeminde olacak. Bu başlıkta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kabine üyelerine sunum yapması bekleniyor.

NTV'nin haberine göre; İsrail-Filistin de Ankara'nın yakın takibinde. (Kısa Dalga)

Gündem