Uyuşturucu operasyonunda çatışma: 2'si polis 3 yaralı, 1 ölü

Uyuşturucu operasyonunda çatışma: 2'si polis 3 yaralı, 1 ölü
Kağıthane'de uyuşturucu satıcılarının kaldığı bir adrese operasyon yapan polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 2 polis ağır yaralanırken, çatışmada evde bulunan bir kişi öldü, 1'i ise yaralı olarak toplam 5 kişi yakalandı.

Kağıthane'nin Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese saat 00.30 sıralarında operasyon düzenlendi.

DHA'nın haberine göre, uyuşturucu ticareti yapıldığı ileri sürülen eve yapılan operasyonda polis ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı iddia eildi.

Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurları olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Polislerin hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

Bu sırada polislerin destek istemesi üzerine olay yerine çok sayıda Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Polisi ekipleri sevk edildi.

Cadde ve sokakları ablukaya alan polis, ateş açılan eve tekrardan girmek istedi. Çıkan çatışmada evde bulunan Diyar A.(18) öldürüldü. O.A. (27), A.A. (19), K.T. (22), G.D. (19) ise gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birinin yaralı olduğu öğrenildi.

Operasyon sonunda İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. (Kısa Dalga)

Gündem