Karadeniz gezisi Murat Ongun'un makamını yok etti

Karadeniz gezisi Murat Ongun'un makamını yok etti
Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken Karadeniz gezisinin ardından tartışma yaratan açıklamalar yapan Murat Ongun'un başında bulunduğu İBB Sözcülüğü birimi lağvedildi. Murat Ongun başka bir göreve getirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök gibi isimlerin davetli olmasına gösterilen tepkilerin ardından "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir" ifadesini kullanan Murat Ongun'un 'İBB Sözcülüğü' makamı kaldırıldı.

Murat Ongun'un başka bir göreve getirileceği belirtildi. Ekrem İmamoğlu, TELE 1'e yaptığı açıklamada alınan kararı doğruladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya da FOX TV'deki programında yaptığı açıklamada, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı bilgisini aktardı.

Gazeteci Enver Aysever de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü ve alınan kararı teyit ettiğini ve Murat Ongun'un başka bir 'önemli' göreve getirileceğini paylaştı.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.