Karamollaoğlu: Eğer Ankara Büyükşehir'in elleri tutulmasaydı, çok daha büyük projeleri hayata geçirebileceklerdi

Karamollaoğlu: Eğer Ankara Büyükşehir'in elleri tutulmasaydı, çok daha büyük projeleri hayata geçirebileceklerdi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ‘4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni’nde, “Hakikaten çok büyük ve önemli projelere imza atmışlar. Eğer elleri tutulmasaydı, ben eminim ki çok daha büyük projeleri bu geçmiş 4 sene zarfında gerçekleştirmiş olacaklardı” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bugün Atatürk Spor Salonu’nda 4. Yıl Projeleri Tanıtım Töreni düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın görevdeki 4. yılda yaşama geçirdikleri projeleri tanıttığı törene, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da katıldı.

Temel Karamollaoğlu, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Mansur Bey'i tebrik ediyorum'

“Sayın Belediye Başkanımız Mansur Bey’i dinledik. Ben de belediye başkanlığı yaptım. Ankara gibi bir şehrin, Başkent’in başkanlığını yapmadım ama belediyelerin benzer problemleri, benzer projeleri var. Ben, kendisini dinledikten sonra bunun üzerine ekleyecek bir söz bulamıyorum. Kendisini tebrik ediyorum. Hakikaten çok büyük ve önemli projelere imza atmışlar. Eğer elleri tutulmasaydı, ben eminim ki çok daha büyük projeleri bu geçmiş 4 sene zarfında gerçekleştirmiş olacaklardı. Kendisini tekrar tebrik ediyorum.” (Kısa Dalga)

Gündem