Kedi Eros'un adı Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne verildi

Kedi Eros'un adı Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne verildi
İstanbul Küçükçekmece’de bir sitede öldürülen kedi Eros'un adı Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne verildi.

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitede yaşayan İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen kedi Eros'un adı Kırklareli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne verildi.

Gazete Duvar'dan Meral Candan'ın haberine göre Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kedi Eros'un adını yaşatmak ve sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak için geçici hayvan barınağının adını, Kedi Eros Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ne çevirdiklerini söyledi.

Ne olmuştu?

İbrahim Keloğlan, Küçükçekmece’de yer alan bir sitede yaşayan ve orada oturanlar tarafından bakımı üstlenilen Eros isimli kediyi 1 Ocak 2024'te sitenin asansöründe tekmelemişti. Koridorda da devam eden ve 6 dakika boyunca süren şiddet sonucunda Eros, hayatını kaybetmişti.

Küçükçekmece Adliye Sarayı'nda görülen duruşmada mahkeme Keloğlan hakkında iyi hal indirimi uygulayarak 2 yıl 6 ay hapis cezası vermişti. (Kısa Dalga)

Gündem