Kenan Şener, ANKA'nın yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu

Kenan Şener, ANKA'nın yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu
ANKA Haber Ajansı’nın yeni Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Kenan Şener oldu. 13 Şubat'ta ANKA'nın Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt ve beraberindeki 6 kişi ajanstan ayrılmıştı.

Gazeteci Kenan Şener, ANKA Haber Ajansı’nın yeni Genel Yayın Yönetmeni olduğunu duyurdu.

Şener sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımla haberi duyurdu.

Paylaşımında şunlar kaydetti: "Mesleğe gececi başladığım ANKA Haber Ajansı'na Genel Yayın Yönetmeni olarak geri döndüm. Müthiş, genç bir ekiple ve deneyimli Ankara gazetecileriyle aynı büroda olmak büyük heyecan veriyor. ANKA geleneğini yeniliklerle güçlendireceğiz."

Öte yandan 13 Şubat'ta ANKA Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt, Yazı İşleri Müdürü Mansur Çelik, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sinan Tartanoğlu ve dört editör işten ayrılmıştı.

ANKA Haber Ajansı hakkında

Anka Haber Ajansı (ANKA), Türkiye merkezli faaliyet gösteren haber ajansı. Gazeteci ve CHP’nin eski Genel Başkanı Altan Öymen tarafından Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Kızılay semtinde 1972 yılında kurulan ajans, sahadan veri toplayarak medya organlarına haber sağlama hizmeti veriyor.

Türkiye’de habercilik ekolü oluşturan bir kuruluş olarak öne çıkan ANKA 46 yıl aralıksız hizmet sağladıktan sonra 2018 yılının sonlarında kapansa da 2019 İstanbul ara yerel seçimi sürecinde Güneşim Medya çatısı altında yeniden faaliyete geçti. (Kısa Dalga)

Gündem