Suriyeli Naif Elnaif cinayetinde iki kişi tutuklandı, altı kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Suriyeli Naif Elnaif cinayetinde iki kişi tutuklandı, altı kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde telefondan telsiz sesi açıp, kendilerini polis gibi tanıtarak gasp amacıyla girdikleri evde bıçakladıkları yabancı uyruklu Naif Elnaif'i öldürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı. 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bayrampaşa'da, kendilerine polis süsü vererek girdikleri evde Suriyeli Nail Elnaif'i bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 8 şüpheli, savcılık tarafından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikçe 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2 şüpheli ise tutuklandı. 

Yenidoğan Mahallesinde gece saatlerinde kendilerini polis olarak tanıtıp girdikleri evde Suriyeli Nail Elnaif'i bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheli Abdülkadir F. (28), Nurman M. (23), Mehmet K. (21), Metehan K. (19) Mehmet E. (33) ile Afganistanlı Amile N.(26), Ferhat A. (20) ve Rahman M. (21) emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılıkta avukatları ve tercüman eşliğinde ifadeleri alınan 8 şüpheli "Kasten öldürme", "Cebir ve tehditle konut dokunulmazlığının ihlali" ve "Birden fazla kişiyle silahla tehdit" suçlarından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi


Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan şüphelilerden 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Gündem