Kılıçdaroğlu: '5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar pişman olur'

Kılıçdaroğlu: '5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar pişman olur'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: "5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur."

ekran-resmi-2022-07-05-14-20-41.pngekran-resmi-2022-07-05-14-20-41.pngekran-resmi-2022-07-05-14-20-41.pngCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklama yaparak "5'li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın" dedi.

ekran-resmi-2022-07-05-14-20-41.png

Kılıçdaroğlu mayıs ayında yaptığı bir konuşmasında, “Allah’ın izniyle iktidar olacağız ve bu soygun düzenine son vereceğiz, beşli çetenin bizim torunlarımızı dahi sömürecek olan yatırımlarını kamulaştıracağız ve alacağız” demişti.

Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz ise bu sözlere karşılık, Mardin'deki tv100'den Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'na yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na ‘işlerini yerinde görmeye’ çağırdığını ancak CHP liderinin gelmediğini açıklamıştı.

Cengiz, şunları söylemişti: “Deniz Baykal’a gittik, gelin, buyurun gezin dedik. Bir heyet kurdu ve geldi, anlattık. Ondan sonra dost olduk ve dostluğumuz devam ediyor. Keşke Sayın Kılıçdaroğlu da… İnanıyorum ki yanlış bilgiler var elinde, yanlış konuşuyor.”

Kılıçdaroğlu da bu sözlere karşılık, “Geleceğim ama sadece birisine değil; beşinize birden geleceğim. Yemin olsun ki kaçacak delik bulamayacaksınız” demişti.

Gündem