Kılıçdaroğlu, AKP'nin animasyonuna yanıt verdi: "Asıl Z kuşağı sizi çizgi film yapacak"

Kılıçdaroğlu, AKP'nin animasyonuna yanıt verdi: "Asıl Z kuşağı sizi çizgi film yapacak"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'nin CHP'ye yönelik 'Yalan üretim merkezi' animasyonuna sosyal medyadan paylaştığı videoyla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bekleyin ve görün, asıl Z kuşağı sizi çizgi film yapacak" dedi.

AKP'nin resmi Twitter adresinden "Yalan Üretim Merkezi" notuyla paylaşılan animasyon videosuna CHP lideri Kılıçdaroğlu da sosyal medyadan yayınladığı video mesajıyla yanıt verdi. 

Kılıçadroğlu, “Allah bunlara akıl fikir versin. Bekleyin. Bekleyin. Bu Z kuşağı, önümüzdeki seçimlerde sizi çizgi film yapacak” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada paylaştığı videoda; Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un, “Türkiye’nin hiçbir zaman satılabilir rezervi olmadı Cumhuriyet tarihinde”, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “95 milyar dolar döviz rezervimiz var” ve Devlet Bahçeli’nin “Aradığınız para, devletin kasasında” sözlerine yer verildi.

Videonun sonunda Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili halkım, soru soruyoruz. Her gün ayrı bir cevap alıyoruz. Şimdi de Z kuşağı çizgi film seviyor diye benim çizgi filmimi yapmışlar. Allah bunlara akıl fikir versin. Bekleyin. Bekleyin. Bu Z kuşağı, önümüzdeki seçimlerde sizi çizgi film yapacak.”

 


TIKLAYIN / AKP'den "128 milyar dolar nerede?" sorusuna animasyonlu yanıt: "Yalan Üretim Merkezi"

Gündem