Kılıçdaroğlu: Bak Recep Tayyip Erdoğan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de…

Kılıçdaroğlu: Bak Recep Tayyip Erdoğan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de…
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün kendisi hakkında "Parti içinde yalnızlığa itildi" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında "Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu parti ile bölücü örgütün güdümündeki partiyi demlemek oldu" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyetini paylaşan Kılıçdaroğlu, yurttaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabında yaptığı açıklama şöyle:

"Bak Recep Tayyip Erdoğan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör! Aşağıda senin alışveriş yaptığın Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyeti var. Sadece temel gıda maddeleriyle karınlarını doyurmalarının, günlük maliyeti 422,31 aylık maliyeti 12.669 TL. Sofraya, bırak senin çok sevdiğin kestane balı, manda yoğurdunu koymayı, öğlenki makarnaya kıyma koyamadık! Bu millete reva gördüğün, emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. Kirayı, faturaları, deterjan ve giyim masraflarını da sen öde!" (Kısa Dalga)

Gündem