Kılıçdaroğlu: İYİ Parti ile CHP arasında bir para alışverişi olmadı

Kılıçdaroğlu: İYİ Parti ile CHP arasında bir para alışverişi olmadı
Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “CHP’den bir kuruş para almadıklarına” ilişkin sözlerini doğruladı ve "Herhangi bir para alışverişi asla olmadı" dedi.

CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in grup toplantısında sarf ettiği, “CHP’den bir kuruş para almadıklarına” ilişkin sözlerini doğruladı.

Kılıçdaroğlu, “İYİ Parti ile CHP arasında herhangi bir para alışverişi asla söz konusu olmadı. Meral hanım gerçeği söylemiş” dedi. Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu buna cevap vermek zorundasınız" diyerek çağrı yapmıştı.

"Sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir"

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim gezilerine katılıp katılmayacağı da merak ediliyor. Kılıçdaroğlu, “Partimizin genel başkanı varken, önceki genel başkan olarak benim sahaya çıkmam yanlış anlaşılabilir” ifadelerini kullandı.

"Ormanda bile ‘Orman Kanunu’ deriz"

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesini de değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Can Atalay konusu, aslında Türkiye’de hukuk düzeninin olmadığını, hukukun tamamen ayaklar altına alındığını, yargı düzeyinin de 100 yıllık cumhuriyetimizin korunan saygınlığının yerle bir edildiğini görüyoruz. Ormanda bile ‘Orman Kanunu’ deriz. Oranın bile kendine göre kuralı varken koskoca Türkiye Cumhuriyeti devletinin var olan kuralları yargı açısından ifade edeyim tümüyle yerle bir edildi. Anayasa Mahkemesi kararları kesindir" dedi.

(Kısa Dalga)

Gündem