Kılıçdaroğlu'ndan Ali Mahir Başarır'a "uygun değiliz" tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Ali Mahir Başarır'a "uygun değiliz" tepkisi
CHP'nin önceki genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay gecesi sevinç gösterisiyle gündeme gelen ve o çoşkulu sevincine tepki gösterilen Ali Mahir Başarır'a kapıları kapattı.

Kısa Dalga Özel

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultayı'nda oyla sonucu salonda seçim sonuçları ile birlikte Özgür Özel'in kazandığı haberini zıplayarak ve yanındakilere sarılarak kutlayan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a o görüntüler sonrası CHP tabanı büyük tepki gösterdi.

Randevu istedi

Sosyal medyadan bir "özür" mesajı paylaşan Ali Mahir Başarır tepkileri dindiremedi. Geçtiğimiz günlerde CHP'nin önceki Genel Başkanı'nı telefonla arayan Başarır, Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi ancak olumlu yanıt alamadı.

Telefon görüşmesini kısa tuttu

Ali Mahir Başarır, Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak; "Efendim, eşimle birlikte evinizde sizi ziyarete gelmek ve hanımefendiyle çayınızı içmek isteriz." dedi. Kılıçdaroğlu "uygun değiliz" diyerek telefon konuşmasını da uzatmadan görüşmeyi sonlandırdı.

Kılıçdaroğlu, Özer'e de tepkili

Kılıçdaroğlu'nun bu tepkisine Başarır'ın kurultaydaki sevinç gösterisinin neden olduğu belirtildi. Ayrıca Kılıçdaroğlu, CHP YDK Başkanlığına Turan Taşkın Özer'in getirilmesine de tepkili olduğu, tepkisinin nedenin Özer'in kendisi hakkında daha önce yaptığı paylaşımlar ve hakaret içerikli ifadeler olduğu belirtildi.
Rahatsızlığını kendisine gelen partililerle paylaştığı dile getirildi.

Gündem