Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş açıklaması: Aklınızı başınıza toplayın, bu memleket sahipsiz değil
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında açıklama yaptı.
"Bu en hafif tabirle adiliktir"
"Milliyetçi, Atatürkçü bir akademisyen, Ankara'nın göbeğinde katledildi. Bu işin müsebbipleri susuyor" diyen CHP lideri, "Hapisten çıkardıkları çetelere mesajı siz verin diyorlar. Rahmetli ülkücü gence FETÖ'cü damgası yapıştırıyorlar. Çok açık söyleyeyim; bu en hafif tabirle adiliktir" ifadesini kullandı.
Videoda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nde olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ben şimdi buradan o çetelere sesleniyorum; siz haddinizi çok aştınız. Biz Kuvâ-yi Milliyeci gelenekten gelen 100 yıllık bir hareketiz. Size mi yedireceğiz bu cumhuriyeti? Aklınızı başınıza toplayın. Bu memleket sahipsiz değil" dedi. (Kısa Dalga)
Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız. Sinan Ateş’in ailesi adalete kavuşacak. Herkes aklını başına toplasın! pic.twitter.com/97kfLxIeQ7
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 4, 2023
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.