Kılıçdaroğlu'nun kitabına ait ilk reklam filmi yayımlandı

Kılıçdaroğlu'nun kitabına ait ilk reklam filmi yayımlandı
Tekin Yayınevi, Kemal Kılıçdaroğlu için yapılan tanıtım filmini yayınladı. Adalet Yürüyüşü'nden görüntüler ve Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının yer aldığı filmde, kitap afişinde Kılıçdaroğlu'nun söylediği "Bütün vatandaşlarımın, benim, saraylarda yaşayan bir insan olmak için değil Türkiye’yi barıştıran ve sorunlarını çözen bir insan olarak tarihe geçmek istediğimi bilmesini istiyorum" sözlerine yer verildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun makale, söyleşi ve konuşmalarını kapsayan kitabı HAKÇA PAYLAŞMAK İÇİN TOPLUMSAL ADALET adlı kitabının reklam filmi yayımlandı.

Kitabın tanıtımında Kılıçdaroğlu'nun "Bütün vatandaşlarımın, benim, saraylarda yaşayan bir insan olmak için değil Türkiye’yi barıştıran ve sorunlarını çözen bir insan olarak tarihe geçmek istediğimi bilmesini istiyorum." sözlerine yer verildi.

Tekin Yayınevi tarafından yayımlanacak olan kitabın reklam filminde Adalet Yürüyüşü'nden görüntüler ve Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları yer aldı. (Kısa Dalga)

Gündem