Kirayı 30 bin TL'den 100 bin TL'ye çıkarmaya çalıştı; kiracısını darp etti

Kirayı 30 bin TL'den 100 bin TL'ye çıkarmaya çalıştı; kiracısını darp etti
Fahiş kira arışları ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. İstanbul Başakşehir'de kirasının 30 bin TL'den 100 bin TL'ye çıkarılmasına itiraz eden Hasan Eğilmez ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi.

Ev sahipleriyle kiracılar arasında kira artışı anlaşmazlıkları sıkça yaşanıyor. Başakşehir'de iddiaya göre bu nedenle yaşanan anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Başakşehir'de 3 yıldır bir sitede oturan Hasan Eğilmez'e ev sahibi kirasını artırması gerektiğini söyledi.

Eğilmez son bir yıldır ev sahibinin 30 bin lira olan ev kirasını 100 bin liraya çıkarmak istediğini iddia etti. Site içerisinde ortalama kiraların 35 bin lira olduğunu söyleyen Hasan Eğilmez, ev sahibine kirayı 40 bin lira yapmayı teklif etti.

Eğilmez'in iddiasına göre dün akşam saatlerinde ev sahibi ile site önünde karşılaştıklarında sözlü tartışma başladı. Eğilmez yanında çocukları olduğu için tartışmayı uzatmadan evine gitti.

Akşam yürüyüş yapmak için tekrar sitenin önüne inen Hasan Eğilmez, bu kez, ev sahibi ve onun yanında bulunan 5-6 kişilik bir grupla karşılaştı. Eğilmez ev sahibi ile konuşmak isterken yanında bulunan diğer kişiler arkasından beyzbol sopasıyla saldırdı.

Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Hasan Eğilmez'i arkadaşı hastaneye götürdü. Darp raporu alan Eğilmez karakola giderek ev sahibi ve kendisine saldıranlar hakkında şikayetçi olacağını söyledi. Eğilmez yaşananları anlattı. (Kısa Dalga)

Gündem