Süleyman Soylu'dan 'uyuşturucu kaçakçıları ile fotoğraf' esprisi yapan komedyene yanıt: 'PKK teröristtir'

Komedyen Özgür Turhan bir gösterisinde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “uyuşturucu” üzerinden göndermede bulundu. Soylu, Turhan'ın yaptığı espriye tepki gösterdi: "Komedyen veya fetödyen üzerinden sonuç alma gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim: Amerika Gazze’de katildir. PKK-PYD teröristtir."

Tylolhot adlı ilacı çok kullandığını belirten ve bu ilaçla kokain arasında bağlantı olduğuna dair mizah yapan komedyan Turhan, şu espriyi yaptı:

“Ben Tylolhot'un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç Süleyman Soylu'yla fotoğrafını görmedim.”

Espride zamanlamanın çok önemli olduğunu söyleyen Turhan, “Bunu üç ay önce yapsam içerideydim” dedi. Turhan’ın bu sözlerinin yer aldığı video, X’te binlerce beğeni aldı.

Soylu'dan Gazze'li, PKK'lı yanıt...

Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden Özgür Turhan'a cevap verdi. Soylu, Turhan'a "fetödyen” ifadesini kullandığı mesajında şöyle dedi:

"Hayatım boyunca ülkeme ve milletime sadakatim dolayısıyla anti-emperyalist oldum ve olmaktan gurur duyarım.

Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetödyen üzerinden sonuç alma, saldırarak sindirme gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim: Amerika Gazze’de katildir. İsrail Gazze’de katildir. PKK-PYD teröristtir. İşbirlikçileri de teröristtir. Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum."

Turhan'dan cevap

Özgür Turhan daha sonra Soylu'nun açıklamasını alıntılayarak şu cevabı verdi: "Arkadaşlar direkten döndüm, sınır burasıymış. Yine de diğer komedyen arkadaşlar bir bayram sonrasını beklesin."

ekran-goruntusu-2024-04-07-152739-001.png

(Kısa Dalga)

(Kısa Dalga)

Gündem