Koray Aydın: Değişim gerçekleşmedi ve partinin tabanında büyük bir isyan var

Koray Aydın: Değişim gerçekleşmedi ve partinin tabanında büyük bir isyan  var
İYİ Parti kurultayında başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın, "partimizin tabanının isyan hareketi var durduramıyoruz. Çoğu haberimiz olmadan istifa ediyor" yorumunda bulundu.

İYİ Parti'nin son kurultayında genel başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın, partideki mevcut durumu eleştirdi. Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Aydın, partide beklenen değişimin gerçekleşmediğini ve partinin tabanında büyük bir isyan hareketi olduğunu belirtti.

"Organize bir yapının iyi çalıştığı görülüyor"

Koray Aydın, İYİ Parti'nin iç dinamikleri ve dış müdahaleler hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Aydın, "Bütün mekanizmalar devrede, herkes çalıştı. Partide bir yenilik olmadı. Daha önce ne varsa aynı şey devam etti. Buna karşı partimizin tabanının isyan hareketi var. Durduramıyoruz. Üzülüyorum böyle olmasına ama... Çoğu haberimiz olmadan istifa ediyor. Parti bu işten karlı değil, zararlı çıktı" ifadelerini kullandı. Ayrıca, dış müdahalelere işaret ederek, "Her taraftan var, çok yönlü. Organize bir yapının iyi çalıştığı görülüyor. Baştan beri fark ediyorum. Ama onlar bizden daha güçlü" şeklinde konuştu.

"Çok hızlı bir çöküş var"

Aydın, partide kalıp kalmama konusunda henüz bir karar vermediğini belirterek, "Sadece ayrılıp gidenlere olan üzüntümü önlemeye çalışıyorum. Yapabileceğim bir şey yok. Arkadaşlar da arıyor. Onları gruplar halinde çağırıp konuşacağım. Önce onları dinleyeceğim. Bu işin önünü kesmeye çalışacağım ama bu sefer çok hızlı bir çöküş var" diyerek durumun ciddiyetini vurguladı. (Kısa Dalga)

Gündem