Kulis | İYİ Parti'de muhalifler yakından izlenecek, ipler sıkı tutulacak

Kulis | İYİ Parti'de muhalifler yakından izlenecek, ipler sıkı tutulacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Başkanlık Divanı’nı topladı. Kulislere göre toplantıda 24 ve 25 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre süreci de ele alındı. Kongre öncesinde parti içinde muhalif hareketlenmelerin olabileceği ancak bir sonuca ulaşmasının mümkün gözükmediği görüşü dile getirildi.

İYi Parti de seçim sonuçlarının tartışması sürüyor. Disiplin kurulu üyesi Ethem Baykal, Akşener’e istifa çağrısı yaparken iddiaya göre Akşener’e muhalif ekip kurultayda yeni bir aday çıkaracak.
Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Başkanlık Divanı’nı topladı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, seçim sonuçları değerlendirildi.

Akşener toplantıda divan üyelerinin görüşlerini dinlerken, seçim sürecinde Altılı Masa partilerinin yaptığı yanlışlara dikkat çekildi.

Toplantıda 24 ve 25 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre süreci de ele alındı. Kongre öncesinde parti içinde muhalif hareketlenmelerin olabileceği ancak bir sonuca ulaşmasının mümkün gözükmediği görüşü dile getirildi.

Toplantıda yine de muhalif hareketlerin yakından izlenerek iplerin sıkı tutulması konusunda görüş birliği sağlandı. (Kısa Dalga)

Gündem