Kurum'dan canlı yayında bir gaf daha: Aynı oyunları, aynı tiyatroları oynamaya devam ediyoruz

Kurum'dan canlı yayında bir gaf daha: Aynı oyunları, aynı tiyatroları oynamaya devam ediyoruz
Haber Global'in yayın konuğu olan AKP'nin İBB başkanı adayı Murat Kurum yeni bir gafa daha imza attı. Kurum, muhalefeti hedef almaya çalışırken; "Onlar ne yaparsa yapsın. Biz aynı oyunları, aynı tiyatroları oynamaya devam ediyoruz" dedi.

AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum, gaf üstüne gaf yapmaya devam ediyor.

Haber Global televizyonunun canlı yayınında konuşan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Kurum, "Bunların işte hayatı böyle milleti ayrıştırmakla geçti" iddiasında bulunarak, "Yani ev kadınlarımızı şimdi siyasi tercihlerinden dolayı ayrıştırıyorlar. Kadın statüsünde değerlendirmiyorlar yani, düşünebiliyor musunuz? Yani o annelerimizi, ev kadınlarımızı, biz her bir vatandaşımızı eşit görüyoruz. Yani hiçbir kimseyi ayırt etmedik, ayrıştırmadık. Nedir bu bakış açısı ya?" dedi.

Murat Kurum, şöyle devam etti: "Bu bakış açısı işte CHP zihniyetinin tezahürü, yansıması. Aynı anlayış devam ediyor, ne yaparsanız yapın, değişmez. Yani sen şimdi geliyorsun benim ev hanımı kardeşimi siyasi tercihinden dolayı ayrıştırıyorsun. Az bekle hesabını sabret, bak ev kadınları da yüksek oy verecek, gençlerimizin en yüksek oyu verecek o vatan sevdalısı arkadaşlarımız, dostlarımız da onlara gereken cevabı sandıkta verecek."

Açıklamasında yeni bir gaf daha yapan Kurum, "Bu anlayış böyle gelmiş böyle gider. Onlar ne yaparsa yapsın biz onları kendi alanında, işte aynı tiyatroları, aynı oyunları oynamaya devam ediyoruz" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem