Kuveytli Abdulaziz Duwaihi Bin Rumaih'in Atatürk'e yönelik hakaretine tepki: Türkiye'ye girmesi yasaklanmalı

Kuveytli Abdulaziz Duwaihi Bin Rumaih'in Atatürk'e yönelik hakaretine tepki: Türkiye'ye girmesi yasaklanmalı
Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etmesi büyük tepki yarattı. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, “Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in partimizin ve ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik itham ve hakaretlerini şiddetle kınıyorum” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakaret eden Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'e siyasetçiler tepki gösterdi.

Gelen tepkilerin bir kısmı şöyle:

CHP Grup Başkanı Özgür Özel: “Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in partimizin ve ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik itham ve hakaretlerini şiddetle kınıyorum. Her sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sessizliğini manidar buluyorum.”

Özdağ: Atatürk'e ve Türk milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: “Beni ve Zafer Partisi’ni Birleşmiş Milletler’e şikayet edeceğini söyleyen, Araplara Türkiye’deki paralarını geri çekmeleri tavsiyesinde bulunan bu şerefsiz Kuveytli ahlaksız, Atatürk’e ve Atatürk’ü seven herkese hakaret ediyor. Zafer Partisi Türkiye’ye gelen turistlere, okumak için gelen öğrencilere karşı olmadı. Ama Atatürk’e ve Türk Milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz.”

Doğru Parti: Kuveytli gazeteci Rumaih'in Türkiye'ye girmesi yasaklanmalı

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu: “Türk Milletine ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve aşağılayıcı ifadelerde bulunan Kuveyt'li gazeteci Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in Türkiye'ye girmesi yasaklanmalı Türkiye'deki bütün mal varlıklarına derhal el konulmalıdır. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını istiyoruz. Sürecin takipçisi olacağız.”

Memleket Partisi: “Türk milletine ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve aşağılayıcı ifadelerde bulunan çöl faresi Abdülaziz Dwaihi bin Rumaih'in, Türkiye Cumhuriyeti'ne girmesi yasaklanmalı, Türkiye'deki tüm mal varlıklarına devlet tarafından derhal el konulmalıdır!” (ANKA)

Gündem