KYK yurdunda duş aldığı sırada üstüne fayans düşen öğrenci yaralandı

KYK yurdunda duş aldığı sırada üstüne fayans düşen öğrenci yaralandı
Konya'da bulunan bir KYK yurdunda bir öğrenci duş aldığı sırada üstüne fayans düşmesi nedeniyle yaralandı.

Aydın-Efeler’de KYK’ya bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda 16 öğrencinin bindiği asansör düşmüş ve 15 öğrencinin yaralandığı olayda Zeren Ertaş hayatını kaybetmişti.

Aydın'da meydana gelen olayın ardından pek çok KYK yurdunda yaşanan sorunlar paylaşılmaya devam ediyor. Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan Mustafa Suna Öz Kız KYK yurdunda bir öğrencinin duş aldığı sırada fayans düştü. Öğrenci fayansın düşmesi nedeniyle yaralanarak kan kaybından bayılarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

'Şanssızlık' savunması

Sol Haber'de yer alan habere göre, saat 22.00 sıralarında meydana geldiği ifade edilen olayın ardından yurtta kalan öğrenciler bahçeye çıkarak yaşanan durumu protesto etti. Yaşanan olayı ardından protesto eden öğrencilerle görüşen ve yurt müdürü olduğu iddia edilen bir yetkilinin yaşanan olaya "şansızlık" dediği kayıtlara yansıdı.

'Yine bir ihmal ve olay örtbas edildi sesimizi duyurmak istiyoruz'

İdarecilerin bu tavrına tepki gösteren öğrenciler ise yaşanan duruma dair "Fayansın sivri yeri gelseydi felç geçirebilirdi. Yine bir ihmal ve olay örtbas edildi sesimizi duyurmak istiyoruz" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem