AKP Genel Merkezi Özel Kalem görevlisi kokain çekerken görüntülenince işten çıkarıldı

AKP Genel Merkezi Özel Kalem görevlisi  kokain çekerken görüntülenince işten çıkarıldı
Lüks aracında kokain kullandığı görüntülenen AKP Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olarak çalıştığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu, gözaltına alındı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ayvatoğlu'nun işten çıkarıldığını açıkladı.



Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks bir aracın içinde kokain çekmesine ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündeme oturmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı ve yakalandığı belirtildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir" dedi. 

Ankara Gazetecisi’nden Alican Uludağ’ın haberine göre, lüks aracında kokain kullandığı görüntülenen AKP Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olarak çalıştığı iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı verildi. Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks bir aracın içinde kokain çekmesine ilişkin görüntüler dün sosyal medyada gündeme oturmuştu. Görüntülerin yayınlanması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayvatoğlu’nu gözaltına almak için harekete geçti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.” denildi.

Ayvatoğlu’nun AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilmişti.

Hamza Dağ da olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz."


Gündem