Mahir Polat, CHP'nin Fatih Belediye Başkan adayı oldu

Mahir Polat, CHP'nin Fatih Belediye Başkan adayı oldu
Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Fatih’e belediye başkan adayı oldu.

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 31 Mart 2024'teki yerel seçimde İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı için Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın aday gösterilmesine karar verildi.

Mahir Polat’ın Fatih Belediye Başkan adaylığı, 21 Aralık 2023'te CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti Meclisi üyelerinin aldığı kararla kesinleşti.

'47 yıllık ömrümün en onur verici gününü yaşıyorum'

Polat sosya medya hesabından "Artık Fatih’te yeni şeyler söyleme ve Fatihlilere kesintisiz hizmet dönemini yaşatma zamanı" açıklamasını yaptığı bir video paylaştı. Paylaşımı şöyle:

"47 yıllık ömrümün en onur verici gününü yaşıyorum. Bu topraklardaki 1000 yıllık tarihimizin bize sunduğu en kıymetlimiz, hazinemiz Fatih’in hizmetkarı olmak için yola çıkıyoruz. Bize güvenerek bu onurlu göreve layık gören değerli Genel Başkanımız Sayın@eczozgurozel’e, değerli Parti Meclisi üyelerimize, 4.5 yıldır yılmadan yorulmadan ortaya koyduğu hizmet maratonunda yol arkadaşlığından onur duyduğum İBB Başkanımız Sayın@ekrem_imamoglu’na ve tüm partili yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık Fatih’te yeni şeyler söyleme ve Fatihlilere kesintisiz hizmet dönemini yaşatma zamanı."

(Kısa Dalga)

Gündem