TBB Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den CHP'li Mahmut Tanal'a güldüren yanıt: Davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış'

TBB Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den CHP'li Mahmut Tanal'a güldüren yanıt: Davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış'
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, hemşerilerinin TBMM Meclis Başkanı'na iletilmesini istediği sorunları dile getirdi. Tanal, talepleri ve sorunları sıralayarak TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e 'Bu sorunlar nasıl çözülecek' diye sordu. Önder esprili bir dille, "Sizi ve Urfa'lıları tenzih ederim 'davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış'" diyerek yanıtladı.

CHP'nin Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ile HEDEP'li Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder arasındaki diyalog TBMM Genel Kurulu'nu güldürdü.

Mahmut Tanal, "Şanlıurfalılar bana özellikle diyorlar ki Meclis Başkanı'na şu soruları sorar mısınız?" sözleriyle başladığı konuşmasında şehirdeki sağlık, ulaşım, eğitim, su, turizm, çevre, altyapı, yönetim, uyuşturucu gibi birçok sorunu sıraladı.

Tanal konuşmasının tamamlarken, "Siz Meclis Başkanvekili olarak Şanlıurfalılara bir mesaj verir misiniz, bu sorunlar nasıl çözülecek?" sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Önder, "Vereyim sayın Tanal. Sizi ve bütün Urfalı hemşerilerimi tenzih ederek söylüyorum. Davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış" sözleriyle yanıt verdi.

Önder'in sözleri tüm Genel Kurul'u güldürdü. (Kısa Dalga)

Gündem