Mansur Yavaş: Herkesin derdi geçim sıkıntısı, hangi seçmeni 'sen Kürt seçmensin' 'sen şusun' diye ayıracağız

Mansur Yavaş: Herkesin derdi geçim sıkıntısı, hangi  seçmeni 'sen Kürt seçmensin' 'sen şusun' diye ayıracağız
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, "Herkesin derdi işsizlik, açlık, pahalılık, geçim sıkıntısı. Hangi 'seçmeni sen Kürt seçmensin' 'sen şusun' diye ayıracağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllardır trafik çilesi ve altyapı sorunlarının yaşandığı İstasyon Caddesi’nde hayata geçirdiği Alternatif Bulvar ve Altyapı Projesi’nin açılışı ile Etimesgut-Sincan projelerinin tanıtım töreni yapıldı. Törende konuşan ABB Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, şunları kaydetti:

Herkesin derdi geçim sıkıntısı

"Bizim çöp projelere boşa harcayacak bir kuruş paramız yok. Ne 1 dakika zamanımız ne de halkın sağlığı, canı dururken başka projelere harcayacak paramız yok. Altyapıya para ayırmazsanız insanlar ölüyor. Altyapının üstünü mutlaka yapmanız gerekiyor.

Herkesin derdi işsizlik açlık pahalılık geçim sıkıntısı. Hangi "seçmeni sen Kürt seçmensin" "sen şusun" diye ayıracağız. Demokratik gelişimi sağlamak yeni bir anlayış getirmek için ortaya çıkan 6’lı hükümet tertemiz sayfa açmak istiyor. Bu sayfayı zaman zaman bozmak isteyenler oluyor. Bunlardan bir tanesi Kandil. Net bir şekilde söylüyoruz. Kandile de karşıyız. PKK’ya da karşıyız. HÜDA-PAR’ın programını okuyun. Onlarla birlikte sçeime nasıl gidiyolar önce onların cevabını versinler. Türkiye’nin menfaatini, haklarını her ortamda korumaya devam edeceğiz." (ANKA)

Gündem