Mansur Yavaş ve Seyit Torun'dan İmamoğlu'na destek: Saat 11:00’de Kartal Anadolu Adliyesi’nde olacağız

Mansur Yavaş ve Seyit Torun'dan İmamoğlu'na destek: Saat 11:00’de Kartal Anadolu Adliyesi’nde olacağız
CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan ve yarın duruşması yapılacak olan davaya ilişkin sosyal medya hesaplarından destek mesajı paylaştılar.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada yarın hakim karşısına çıkacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi.

"DEMOKRASİYE OLAN İNANCIMLA YANINDAYIM EKREM İMAMOĞLU”

Yavaş, paylaşımında şunları kaydetti:

“Halkın iradesi ve demokratik hukuk sistemi, her türlü bürokratik vesayetten üstündür. Gençlerimize olan sorumluluğumuz ve demokrasiye olan inancımla yanındayım Ekrem İmamoğlu.”

"İSTANBULLUNUN İRADESİ SİZDEN BÜYÜK"

Torun ise paylaşımında şunları kaydetti:

“İstanbullunun iradesi sizden büyük! Saat 11:00’de Kartal Anadolu Adliyesi’nde olacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ekrem İmamoğlu nezdinde İstanbulluları yargılayan anlayışın karşısında el ele hep beraberiz.” (ANKA)

Gündem